Een comfortabele werkplek

In de 12e stad van Fryslân

wij bieden

Volledig ingerichte kantoor- en vergaderruimte

In de oude “Hervormde School” aan de Hôfsleane in Berltsum, de 12e stad van Fryslân bieden wij rust en ruimte voor bedrijven of zelfstandigen zonder personeel om te werken vanuit een comfortabele, volledig ingerichte kantoorruimte. In principe is alleen een laptop voldoende om bij ons aan de slag te kunnen gaan.

Naast 2 kantoorruimtes, is er ook een vergader-/trainingsruimte beschikbaar. Deze is geschikt voor maximaal 12 personen. De ruimte kan worden gebruikt door huurders van de kantoren maar kan ook los worden geboekt voor vergaderingen en/of trainingen.

24/7 TOEGANG

Eigen sleutel voor de kantoren

SNEL INTERNET

Bekabeld & WiFi

PRINTERS

A4 & A3 (kleur)

BEAMER

Beschikbaar

KOFFIE & THEE

Inbegrepen in huurprijs

SCHOONMAAK

Wekelijks

KANTOREN

Op de eerste verdieping (toegankelijk via een trap) zijn twee kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur: ROZE & GROEN. In de derde kantoorruimte bevindt zich Panta Rhei – Marketing & Communicatie. In principe hanteren wij een minimale huurperiode van zes maanden maar in overleg zijn andere afspraken ook mogelijk.

VERGADERRUIMTE

De vierde ruimte op de eerste verdieping is een ruimte die geschikt is voor het houden van vergaderingen of het organiseren van trainingen/workshops voor maximaal 12 personen. Er kan gebruik worden gemaakt van een beamer (inclusief scherm) en een flip-over (inclusief toebehoren). Te huur per dag, per dagdeel of per uur.

Panta Rhei

Hôfsleane 67, Berlikum

Openingstijden

Kantoren: 24/7
Vergaderruimte: 08.00 – 23.30 u


Berlikum is centraal gelegen tussen Leeuwarden, Franeker en Harlingen. De reisafstand per auto is ca. 15 minuten (naar Harlingen veerhaven 20 minuten)


De bushalte voor buslijn 71 ligt op ca. 100 meter afstand van Panta Rhei. Dus ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar!

Wees welkom!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.